Mi a te életcélod?

“Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap, mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod.” (Nick Vujicic)

A karrier, a siker, az anyagi dolgok nem adnak igazi értelmet az életnek. Ezek múló célok. Fontos találni valamit, ami nagyobb a saját céljaidnál. Valami, amivel adni tudsz másoknak. Van, aki ezzel a küldetéssel születik, van, aki az élete során talál rá, élete végéhez közeledve, de van, aki valamilyen veszteség, vagy tragédia kapcsán kapja meg.

“…ne aggódjatok életetekért, hogy mit egyetek, se testetekért, hogy mibe öltözködjetek, mert több az élet a tápláléknál, és a test a ruházatnál. Nézzétek meg a hollókat: nem vetnek, nem is aratnak, nincsen kamrájuk, sem csűrük, Isten mégis táplálja őket. Mennyivel értékesebbek vagytok ti a madaraknál! De aggódásával ki tudná közületek meghosszabbítani életét csak egy perccel is?” (Lukács 12, 22-25)

Ha felismered, hogy az életed egy magasabb erő által vezérelt és mélyen magadba nézve megkapod ezt a felsőbb küldetést, akkor tudod merre visz az utad tovább.

Amikor becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik. A kérdés csupán az, hogy magad mögött tudod-e hagyni a bezárult ajtót és oda tudsz-e lépni az új lehetőséghez. Tedd meg az első lépést, hiszen a változás olyan nem várt csodákat tartogat, amit el sem tudsz képzelni, mikor elengeded a múltad.

Indulj hát és hagyd, hogy szárnyaljon a lelked és teljes valójában tudd megélni az életed.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s