Az éltető víz jelentősége

Nagyon foglalkoztat mostanában az, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. Miért esszük, isszuk azt, amit, ezek pontosan mit tartalmaznak és mit okoz a szervezetben. Természetesen nem szeretnék orvosi szintű tudományos értekezésbe belemenni a témában, csak mint egy egyszerű háziasszony, amit felfog a dologból. Ezt szeretném veletek megosztani, hogy milyen területein jártam a témának és mire jutottam.

Kezdjük a vízzel. Miért? Testünk 75%-a (+/-, hol mit írnak) víz, agyunknak 85%-a. Így ha a testünkből indulunk ki, akkor nem a szilárd táplálékokkal kezdeném, hanem, aminek a legnagyobb a jelentősége. Érdekes ez a megközelítés nem? Mindig azzal vagyunk elfoglalva, hogy mit együnk, húsevők, vegák, vegánok, paleo, vagy sorolhatnám milyen táplálkozásúak legyünk, pedig a testünknek alapvetően tiszta vízre van leginkább szüksége az egészséges életben maradáshoz. Na, de milyen vízre?

Mi korábban évekig 3 fázisú osmózisos víztisztító készülék által tisztított vizet fogyasztottunk. Nagyon megszerettem és mint a korábbi vízzel kapcsolatos bejegyzésemben is írtam mennyire környezetbarát megoldás is mindamellett, hogy egészséges. A költözéssel ezt a víztisztítót egyéb okokból hátrahagytuk a régi lakásunkban és volt egy átmeneti időszak, amikor csapvizet voltunk kénytelenek inni. Se ízre, se állagra, se szagra nem olyan volt, mint a jól megszokott tiszta víz. Pedig elvileg a víz színtelen, szagtalan. Na, ez a csapvízre nem igaz és azt vettem észre magamon, hogy egyre kevesebb vizet iszom. Egyszerűen nem esett jól a csapvíz és nem is éreztem azt, hogy ez mennyire vérré válik bennem. Ezt nem tudom tudományosan alátámasztani, ez egy érzés.

Majd egy alkalommal lehetőségem lett PI vizet rendelni. Szerencsére itt Veresegyházon van erre lehetőség. Korábban egyébként soha nem hallottam erről.

Ez a víz már 10 fázison keresztül tisztul mielőtt megisszuk.

(Forrás: Takács Zoltán)

“A természetben az élő szövetekben találunk Pi-vizet, mivel az élővilág egyik fő alkotóeleme.
Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.
A szervezetünk kb. 70%-a rendezett állapotú tökéletesen tiszta vízből áll, agyunk már több mint 80%-a ilyen víz. Tudni kell, hogyha a Pi-vízen kívül bármilyen más folyadékot juttatunk a szervezetünkbe, az minden esetben rendezetlen állapotban kerül testünkbe, ezért a szervezetünk energiát kell pazarolnia arra, hogy azt a testünknek megfelelő rendezettségű és tisztaságú vízzé, úgynevezett Pi-vízzé alakítsa át.” (Forrás: https://www.katolyipiviz.hu/tartalmak/Gyakori_kerdesek)

Egy biztos. Mióta ezt a vizet fogyasztjuk újra meg tudok inni napi 2-3 liter tiszta vizet, mert jól esik és érzem újra, hogy vérré válik bennem. Azóta újra van 3 fázisú osmózisos víztisztítónk is, de a PI vízhez ragaszkodom.

Persze mondhatjuk, hogy ugyan már ez csak víz, meg PI energia hablaty. Teljesen mindegy mit iszunk. Szerintem nem. Nem mindegy mivel tápláljuk a sejtjeinket. Akkor kezdjük igazán értékelni és odafigyelni rájuk, amikor már valami sejtelváltozás van. Legrosszabb esetben rák. Ha jobban belegondolunk nem is csoda, hogy kialakulnak mindenféle betegségek. Hány ember van ma a Földön, aki odafigyel arra, hogy elegendő tiszta és valóban tiszta, energetikai szempontból is tiszta vizet fogyasszon? Ha jobban belegondolunk nagyon kevés. Én is megtapasztaltam, hogy milyen nélküle, de most már a fenti tudás birtokában biztosan azon kevesek közé tartozom a jövőben, aki áldoz erre pénzt, időt és energiát és odafigyelek arra, hogy milyen vizet fogyasztok én és a családom.

Még néhány érdekesség a PI vízzel kapcsolatban, aki szereti a kézzel fogható tényeket. Takács Zoltántól kaptam ezeket az infókat, aki hozza a PI vizet hozzánk és megdöbbentő, hogy a dunakeszi csapvíz összetétele milyen a PI vízéhez képest.

  

(Forrás: Takács Zoltán)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s